Carrillo Pérez, Nereida

carril2

(Monòver 19..) Voleu saber qui soc i què sé fer? Doncs, sincerament, a mi també m’agradaria saber-ho, però encara no ho he descobert. Mentre aconseguisc esbrinar-ho us avance aquelles dades que, com a resposta a l’anterior pregunta, s’acostumen a facilitar. El que mai sabrem, potser, és si aquestes dades es fan públiques per convenció o per autèntic temor a la pàgina en blanc.

La meua història comença d’una manera molt senzilla. Aquell any ma mare volia un regal especial pel dia del seu sant i vaig nàixer jo, el 8 de desembre del 1982. Des d’aleshores visc a Monòver, on he cursat els estudis primaris, al Col·legi Públic Cervantes, i secundaris, a l’IES de Monòver. Actualment, estudie Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des de ben xicoteta li vaig agafar el gust a això de fer gargots. Alguns van acabar els seus dies a la meua paperera, però d’altres van prendre la forma de contes i articles amb què vaig guanyar alguns premis literaris. El 1995 vaig resultar guanyadora del certamen de narrativa La Fira. A vuité d’EGB vaig obtenir el premi escolar de narrativa «Les meues experiències al centre», article que es publicà a la Revista de Festes de Monòver.

El 1997 vaig quedar finalista en el certamen «La Rosa als llavis» que convoca anualment l’associació cívica El Bull per celebrar el 23 d’abril. Dos anys més tard, l’escrit titolat «Conte de l’àvia» em va permetre endur-me aquella rosa tan original i bonica ( però que també pesa molt) que s’atorga als guanyadors d’aquest concurs. El 2002 vaig escriure dos articles que van apareixer a El Veïnat d’octubre i de novembre.

A més dels gargots, els mitjans de comunicació constitueixen per mi altra font d’atracció. Durant els estius dels anys 2001 i 2002 he col·laborat en Ràdio i Televisió Monòver realitzant tasques com ara redacció i locució dels informatius de ràdio «Monòver al dia» i entrevistes tant pel mitjà radiofònic com pel televisiu.

Vaig participar en les primeres edicions de la revista juvenil local «Va que xuta» i en els primers números de la revista «El Vilatà» de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona. En la temporada 2002-03 he col·laborat en Ràdio Barberà, emisora local de la població barcelonina de Barberà del Vallès, on m’he encarregat de la producció d’el magazine de tarda «Quan les coses parlen» i de la locució d’alguns informatius en l’edició del vespre.

I, a l’espera de que puga escriure alguna altra història, aquesta és la que avui han escrit sobre mi les tecles de l’ordinador.

Articles i poemes:

  • La Fira de Monòver «I Premis La Rosa als Llavis i La Fira. Edicions El Bull. Monòver 1996
  • Les meues experiències al centre. Revista de Festes 1996
  • Monòver en Festes. Revista de Festes 1996
  • Un estiu a Ràdio-Televisió Monòver. El Veïnat 218, octubre 2002
  • Exposició d’antics alumnes. Homenatge a Enrique Vidal. El Veïnat 219, novembre 2002

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.