Palicio Maestre, Baltasar

palici1

(Monòver 1950-Alacant 14-01-22) Llicenciat en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona.


Articles:

  • Notes sobre la 1ª República a Monòver. Revista de Festes 1986
  • Notes sobre la 1ª República a MonòverEl «volutarios de la república»: Una expressió de les esperances dels desheretats. El Veïnat, setembre 1986
  • La constitució de societats obreres durant la restauració . El cas de Monòver a començament de segle. El Veïnat, desembre 1986
  • El Tancament del Centro Obrero de Monóvar al 1920: una mostra de la incapacitat de la política de la restauració i un pas més cap a la «solució» autoritaria. El Veïnat, febrer 1987
  • Política i negocis a Monòver a mitjans del segle XIX. Revista de Festes 1992
  • Fabricants i comerciants d’aiguardent a monòver durant la segona meitat del segle XVIII. Revista de Festes 1993
  • Per l’utilització de la informàtica en la investigació del arxius notarials. Separata del llibre En el Umbral de la Modernidad. Generalitat Valenciana 1994.
  • Monòver 1936-1939. Notes sobre la Campesina. L’alternativa agrària dels propietaris. Revista de Festes 1995
  • Problemes de les col·lectivitats a Monòver: el cas de la CNT. Revista de Festes 1996
  • Monòver i l’aigua de la Xaut. Segles XVII i XVIII. Revista de Festes 1997
  • Monòver en 1862, una societat agrària en transformació. Revista de Festes 2000
  • El desenvolupament urbà de Monòver durant el segle XVIII. Revista de Festes 2001
  • La indústria a Monòver en 1882. Revista de Festes 2002
  • La expansión del vino de Alicante en el norte de Europa. El caso de Pérez Albert y Cía., de Monóvar Comunicación para el IV Simposio Internacional de la Vid y el vino, a celebrar en Haro (Rioja) el mes de junio 2004.
  •  

Un comentario en “Palicio Maestre, Baltasar

  1. Gran amigo y escogido de mi hermano Andrés al que impartió aleccionamiento para sus inicios y bachiller. Gran amistad con sus padres y procedencia del Ravalet. Lamentamos su pérdida y para su familia y amigos D.e.p.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.